БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нов бетонски мост е поставен на истото место каде до вчера беше сгариот дрвен мост кој ја поврзува Хераклеја со Буковска населба. Мостот е со носивост до 100 тона и ширина 8 метри, комотно да се разминат две поголеми транспортни возила. Неговата околина е уредена со зелена трева и осветлување за овај модерен дизајн да добие впечатлив изглед.

Можеби вие заборавивте, ама ние не. Априлилили… 😉


Веста е измислена и дел од рубриката ЛабавО и е наменета за забава на пошироката народна маса.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here