БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Фотографија од вчерашните грмотевици и малата бура над Битола испратена од Матјаж Гомилшек од Словенија. Погледнете колку градот изгледа величенствено и убаво ! 

Благодариме Матјаж и голем поздрав …

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here