БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Фотелја, теписон, масичка и кафе… Покрај река во близина на Сали мостот во Битола. Уживанција со гаранција. Џабе за сите пари!

Фотографија на Јелена Јовевски.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here