БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Фото варијации на Петар Ставрев од театарската претстава ,,Последната ноќ” од Ингмар Вилквист во режија на Андреј Цветановски и улоги Соња Михајлова и Марјан Ѓоргиевски.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here