БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На фејсбук страната The Balkans се појави фотографија која навистина го размрда интернетот низ цел Балкан. Фотографијата е приквечерина од нашето Корзо или Широк Сокак и за брзо време доби илјада допаѓања и безброј коментари меѓу кои еден беше посветен на “еден битолчанец” кој бил навистина сакан…?

Ние сме сигурни дека има повеќе битолчани кои се и заслужуваат да бидат сакани…
Уживајте во фотографијата и да им посакаме вистинска љубовна приказна…
Благодариме ???

Повеќе на www.facebook.com/TheBalkans

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here