БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

А кој ако не нашите Солзи и Смеа. Да ги поздравиме… 

Уште малце чекајте ги, доаѓаат во Австралија…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here