Со цел да обезбедиме различни финансиски решенија за различните типови на клиенти – со задоволство го објавуваме воведувањето на најновиот производ – КРЕДИТ СО 0% КАМАТА НА 2 РАТИ, ВО ИЗНОСИ ОД 6.000 ДО 60.000 ДЕНАРИ.

Свесни сме за предизвиците со кои се соочуваат граѓаните и затоа секојдневно сме посветени на пронаоѓање и обезбедување на иновативни решенија кои ќе ги направат нашите постоечки и идни клиенти – задоволни и среќни!

Со новиот кредит со 0% камата на 2 рати од 6.000 до 60.000 денари, сите нови клиенти на Флекс Кредит, почнувајќи од 11.03.2024 ќе имаат можност да пристапат до средствата кои им се потребни, без да се грижат за камата и дополнителни трошоци.

Клучните карактеристики на кредитот со 0% камата на 2 рати од 6.000 до 60.000 денари, вклучуваат:

1.*0% камата** Новиот производ со 0% камата им овозможува на клиентите да подигнат парични средства до 60.000 денари и истите да ги вратат без камата и допонителни трошоци.
2. *Практична Отплата:** Ние го разбираме значењето на флексибилноста кога станува збор за отплатата на кредитите. Затоа го дизајниравме овој производ со можност да се плати во 2 еднакви рати, со цел да не се оптовари финансискиот буџет на клиентите.
3. *Брзо Одобрување:** Со нашиот апликациски процес кој е оптимизиран за брзо одобрување, клиентите можат да очекуваат одобрување за 5 минути и пристап до средства кога и да е потребно. Парите може да се добијат на трансакциска сметка или преку некоја од нашите 65 филијали.
4. *Нема Скриени трошоци:** Транспарентноста е од големо значење за нас и е наша одлика, така што клиентите во Флекс Кредит однапред точно знаат што добиваат.

Во Флекс Кредит клиентите и нивните потреби се секогаш на прво место и постојано работиме во насока на воведување на новитети и проширување на палететата со кредитни производи за да се задоволат различните барања на клиентите” – изјавуваат од компанијата.
За да дознаете повеќе за кредитот со 0% камата на 2 рати, посетете го веб-сајтот на компанијата www.flexcredit.mk или контактирајте го нивниот тим за корисничка поддршка на 13505.

Флекс Кредит ДОО Скопје