На местото од некогашното спортско игралиште во старата касарна во Битола е започнат нов голем трговски центар КАМ МОЛ.

Ова после Блис кај Дулието е веќе втор голем трговски центар кој на голема површина се гради во Битола и конечно после 30 години градот започнува да добива светски изглед .

Нека ни се аирлија.