БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Се има нешто наљутено од сабајле😊

Утринско капење и расонување во река Драгор. Од нас да Ви речиме “Добро утро” и да имате убав и прекрасен неделен ден каде и да сте. А вашето утро како изгледа и од каде не следите?

Поздрави од Битола, бабам Битола…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here