Кк.мзт – КК.ПЕЛИСТЕР

Увертира за утрешното куп финале.
Утре ГОЛЕМОТО ФИНАЛЕ НА ОВАЈ НАВИВАЧКИ ВИКЕНД, собир 14:30ч за нов поход на скопје.
ЦЕЛА БИТОЛА ВО БОРИС ТРАЈКОВСКИ!

ЧКЕМБАРИ СМЕ НАЈЈАКИ СМЕ