БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во текот на утрешниот ден 07.01.2017 г. користењето на услугите во зимскиот скијачки центар на “Стрежево” кај Нижеполе ќе биде ГРАТИС. Повелете и уживајте во природните благодети на Баба планина….

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here