БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Раскажување на членовите од групата Меморија во емисијата Еден на Еден, како си поминале на концертот во сала Партизан во Битола. Урнебесно! Погледнете

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here