БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Убавината на битолчанки е светски препознатлива и надалеку распространета насекаде на земјината топка. Најсвежиот пример за тоа е битолчанката Маја Радичевич 19 години, која моментално живее во Штутгарт, Синделфинген Германија и која од страна реномираната модна агенција Скаут од Штутгарт, Германија во голема конкуренција е избрана за професионална фотосесија…

Од нас да ја поздравиме и да ѝ честитаме!

Погледнете ја галеријата од нејзината фотосесија:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here