Денес фудбалскиот клуб Пелистер од Битола објави дека после подолга пауза за учество во репрезентацијата на Македонија се повикани тројца фудбалери на ФК Пелистер и тоа:

Енвер Фејзуловски за У14 ,

Натаниел Димовски за У16 и

Михаил Талевски за У18.

Честитки до сите и ФК ПЕЛИСТЕР од Битола и да се надеваме дека успехот во иднина ќе се зголеми заедно со бројот на уште неколкумина од нашата реномирана екипа.