БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

1.Маките на еден келнер од Битола

2.Свежио и гркинката на Корзо

3.Направете сами: Алатка за цепење на дрвца за потпалување (видео)

4.Како гаснеја канадерите на Пелистер? (видео)

5.Нов спорт во Битола: Рафтинг во Драгоро.

Кликнете на секој линк за повеќе…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here