Ми глуми дама а дури jа однесиш со кола до дома регистрацијата ќе ти помини.

*
Дали е тоа ајфон 8??

-Да.

-Можи да го погалам.

*
Е неможам значи ко ќе видам некоја ноктите ги клала на ФБ а од одоздола другарките му честитат ко син да му се роди!!

*
СФРЈ- денес е денот на републиката, да се мочам во него, ама неможев друга рачка да најдам за пиење.

*
Памтам се ко слон, а така и изгледам!

*
На ФБ 5000 следачи, а на улица ни манјак не би ја следел !!

*
Праење претрес џандарите порано кај другарите најдоја палици, боксирачи, ножој, шипки…Мене ми најдоја крем за раце и лабело.

-Ме тепаја и другарите и џандарите!

*
Ко бев дете моите родители мислеа дека се имам фатено со лошо друштво, а уствари скоро сите глупости беа моја идеја…

*
Клала слика со кебапи и во опис на сликата напишала “скара” е фала сестро шо ни разјасни оти сите мислевме дека се морски плодови.

*
Беља да не ја најди, зела мажотму под друго име го меморирала во телефоно оти многу љубоморен му бил швалеро.

*

Маријан Мантовани Николовски ака Мачката од РЕМО