Слушнете како звучи нашата химна испејана од хрватски навивачи па се до познати фронтмени, групи и бендови од екс Ју просторите,од Африканскиот континент и на крај класична монтажа од маестро Путин…

Иако не се битолчани слушнете како се свири и пее, чисто “од срце”!

Хрватски навивачи на Клагенфурт

https://youtu.be/V30Nrzcm8OA

Хрватски навивач на среде Скопје

https://youtu.be/4mR0vzTwrCI

Бранимир Штулич од групата Азра

https://youtu.be/gjD9baRG2_k

Распашој Бенд

https://youtu.be/sjvctF7YokI

На афричкиот континент

https://youtu.be/8ar8YE-yTQ0

Мирослав Илич

https://youtu.be/ZXevwgTzygo

Костадинка Велковска, Мирко Швенда Жига и Фијакер

https://youtu.be/S2sQqNS_xYQ

Лепа Брена

https://youtu.be/peJVvAVbl_k

Аки Ракимовски “Парни вањак”

https://youtu.be/peJVvAVbl_k

И маестро Путин 😊

https://youtu.be/cK6Q_rkMLCg