БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Една поинаква и супер забавна сабота во Рогtal 2! Во пресрет на летото и најдобрите забави на Широк Сокак, на 09 Јуни 2018, сабота од 22 часот, ќе уживате со Веni & Non Stop кои се познати по одличните забави на насекаде!

Резервирајте си навреме на телефонот 071 245 995 или повелете посетете нѐ на Широк Сокак.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here