Новата 2018 година е на прагот! 

Дневна новогодишна забава на 31-ви Декември, во кафе Portal и Portal 2 во Битола!

Повелете да се дружиме и заедно да го славиме доаѓањето на новата 2018 година! 
❄ За одличната атмосфера и музика ќе се погрижат супер диџеи, со најдобрите хитови. Dj Zombe ќе се погрижи за убавата празничната забава во Portal, а Dj Shvaba ќе не забавува во Portal 2.

❄ Ве очекуваме на дружба! 🙂
Резервирајте маса за цело друштво. 🙂 Телефон за резервации: 071 245 995.