Кладењето како дел од менталитет. Ликови кои може да ги најдете во кладилница. Опсервативен хумор на секојдневните активности на еден кладилничар.
https://www.facebook.com/DownTownComedy/ Fan Page на Марјан Ѓорѓиевски
Инстаграм- Marjan_stand_up
Видеото е овозможено од Евротип Обложувалници.