1.Една тегла љути пиперки

2.Едно литро Мастика на суво

3.Капење во зима на базен во Дио

4.Сам пешки да ја испратиш женската до дома на Бајро

5.Тетоважа од ЈНА или од женска на десната рака

6.Тепање само ферски со голи раце.

7.И да јадиш ќотек да не пријавуваш

8. Певаљката само до тебе на маса да пеј

9.Да му ја имаш турнато барем еднаш шапката на милицаецо