БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во фејсбук групата Пази радар/ Pazi radar која за битолчани е позната по тоа што на неа се означува локацијата на полициските патроли во Битола , револтиран битолчанец сурово и искрено му го кажа неговото размислување кое со голема почит го споделуваме:

Стоп за ваквите групи!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here