БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Секое дете би посакал ваква наставничка, но и секој просветен работник би посакал вакви ученици. 

Видео и фејсбук статус на Агим Џело 

Погледнете го видеото и со почит и од нас учителке Весна Аврамовска Димитровска…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10212077669792317&id=1091828745

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here