На големата сцена пред публиката на Градски стадион, Битола ќе се појави и нашата најдобра македонска ска-панк група со реге, латино, и балкански музички влијанија.
Не е ни чудно што оваа група се најде на листата ѕвезди кои ќе настапат на The Stars Symphony на 3 јули, имајќи предвид дека оваа година тие слават 30 години постоење.

Дојдете да играме и пееме на звуците на најдобрите песни на Суперхикс и да го прославиме нивното 30-годишно постоење.