Слики од отварањето на стоковната куќа “Магнолија” далечната 89/90 год. од архивот на нашиот познат битолски фотограф Димитри Гина…

Му благодариме…

This slideshow requires JavaScript.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here