На 27.01.2024 год. во хотел „Континентал“ – Кристална сала во Скопје се одржа избор за најуспешни каратисти за 2023 год. во КАРАТЕ ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА. Стефанија Петковска од К.К. „ЗАНШИН ДО “-Битола беше избрана за трето пласирана најдобра каратистка во Македонија во катерорија помлади сениори –У21.

К.К. “ЗАНШИН ДО “-БИТОЛА
Тренер Стевка Јанковска Петковска