На Републичкиот натпревар по латински јазик, ученичката Теодора Димитровска од II-1 го освои високото прво место, додека Јана Андреевска од II-4 го освои второто место.

Честитки за ученичките и менторот Софија Бејковска

Честитки за освоено прво место на натпреварот по англиски јазик, ученичка Тамара Костова II-1, ментор Славица Илиевска.


СОУ Гимназија Јосип Броз Тито Битола