БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес на 28.10.2017 г., на Кркардаш во храмот кој е посветен на нив се одржа Божествена литургија  во спомен на Светите и славни четириесет преподобномаченици.

На Литургијата, верниот народ се причести со Светите Христови Тајни.

www.pppe.mk

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here