БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Не се далеку годините и сеќавањата кога по невестата се одеше со Застава Југо со две врати. ВХС снимка од далечната 1992 г. Погледнете го краткото видео!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here