БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанката Каролина Гочева заедно со нејзиниот свршеник Михаил Корубин запливаа во брачните води. Фотографиите се од нејзиниот инстаграм профил. 

Со среќа Да им биде!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here