БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

 Некогаш, поточно далечната 1935 г., за возење на велосипед во Битола потребна беше и сообраќајна дозвола. На сликата сообраќајна дозвола за велосипед издадена на Давков Константин од 24.01.1935 г. во сопственост на Државниот Историски Архив од Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here