БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Совршен јануарски ден за битолчани!!!Скијање, летање, капење во Лутраки и на крај вечера „Кај Митре“.Сето ова склопено во 3 минути и слободно ѕирнете… 🙂

(Летачки Конзули – Битола)

Видео Стефан Петровски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here