Супер вести од Грција!!!
Нашите сноубордери, популарните “нинџи” успешно ја започнаа сезоната на натпревари. Во машка конкуренција, најмладите пелистерци се со oдлично време и тоа:
🥈II место за Евгениј Ристевски
👏 V место за Андреј Мушуланов (најмлад натпреварувач)

Во женска конкуренција
🍀 Анамари Мушуланова – DNF

Честитки до сите!

Фото и текст Ски Клуб Пелистер