БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Сцени од култниот филм Парада снимани низ Битола и нејзината околина во текот на 2010/11 година. Никола Којо заедно со  неговата екипа на различни локации низ Битола…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here