БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Снег, сонце и чист воздух добитна комбинација за убаво да се помини овај ладен и замаглен Јануарски ден.Чајче или кафе во Молика за крај и комплетно уживање во зимската идила. Повелете на ски стаза Копанки, Баба планина, Пелистер, Битола…

Фото Ски центар Копанки Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here