БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Слушнете ја новата песна “Ѕвона” на нашата битолчанка Каролина Гочева и уживајте во нејзината волшебна убавина и мелодичност…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here