Слика од седумдесеттите години кога низ Широк Сокак се возеа моторни возила…Џип Village сопственост на Здравко Божиновски(совозач),Љупчо Јанкуловски(зад воланот),позади на задното седиште Ристо уметникот и Љупчо Американецот,па Стевче Јанкуловски и Димитри Гина на хауба…
Слика од убави времиња и уште поубави дружења…Благодариме Гина