По повод 18-тиот роденден на магазинот за хумор и забава „Без навреда“ од печат излезе специјалното ретро издание „СКОКОТНИ МЕ ДА СЕ НАСМЕАМ“.

Промоцијата ќе се одржи во вторник, 5 декември 2023 година со почеток во 18 часот во малата сала на Центарот за култура.