БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес цицибанци од Ски клубот Пелистер успешно се претставија на трка на Цевитана Алпски Куп каде освоија:

Во категорија U8:
🥈II место: Вања Атлагиќ
🥉III место: Калина Андреевска

Додека во категоријата U12 Ева Милевска го освои 🥇1 место!

Честитки Ски Клуб Пелистер!

Ски Клуб Пелистер

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here