БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

И З В Е С Т У В А Њ Е!

Скијачкиот клуб ПЕЛИСТЕР врши упис за престојната сезона на членови (скијачи и бордери) родени помеѓу 2008 и 2011 година. Постоечките членови како и новозаинтересираните треба да пратат во инбокс:

Име Презиме
Година на раѓање
Скијање/сноуборд

Скијачки/бордерски поздрав ⛷🏂

За упис и испраќање податоци ТУКА

Телефон контакт 070 201 131 Митко

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here