Повеќе од 2000 битолчани синоќа го наполнаја платото пред Офицерски Дом каде немаше игла кај да се фрли и точно два часа се забавуваа со музиката на македонските естрадни уметници Бојана Скендеровски, Сузана Спасовска, Наум Петрески, Зуица Лазова, Андријана Јаневска, Александар Тарабунов, Огнен Здравковски, Марија Спасевска, Мина Блажаев, “ДНК“, Ламбе и Миле Кузмановски.

БИТОЛА, не оставивте без зборови…
Ова едноставно треба да се доживеее…
Ве сакаме и ви се поклонуваме Николче Мицевски ти благодариме!
Галоп Битолска Коњаница ви благодариме што бевте со нас!…напиша Бојана на нејзиниот официјален профил

Фотографии од официјалниот профил на Бојана Скендеровски