БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бев замолен во приватна порака да сум ја промовирал и претставувал Република Македонија во овие тешки времиња за неа, дека сум бил на место каде сум можел да влијаам и да промовирам каде има луѓе од целиот свет, браќа и сестри видете подолу на сликите колку направив и што направив за Мојот Град и мојата држава, дали некаде читате ФИРОМ?!?!?!

Се потрудив секаде да бидам претставен од Република Македонија !!!!
До сега сум бил на натпревари каде учествуваа најдобрите од целиот свет, 86 различни националности, луѓе од цел свет а во Македонски медиуми скоро ништо,

Голема Благодарност до оние кои го следат и покриваат секое мое натпреварување и достигнување
Ке продолжам и понатаму да се борам за мојот град и Мојата Држава !!!

Ристо Димитров Чурино

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here