Совршен спој на цветен асортиман со зимзелено декоративни садници во Грин Гарден Центар во Битола.

Кога работиме и цветаме со љубов животот е поубав.

Затоа посетете не и ужувајте во разноликоста која ја нудиме.
Размислувајте зелено под тоа мото сме ние и истовремено ви пружиме шанса да сте дел од нас.

Создадете си цветна и зелена градина за ваше летно уживање со најквалитетен асортиман како што се Вербена, Бомбонка, Сурфинија, Џунџулина, Нова Гвинеа, Фотинија, Сардела, Саликс и преку други 200 најразлични видови на цвеќе.