БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Како изгледаше свадбата на еден битолски “Чкембар” каде тој како зет заедно со невестата беа облечени со дресот на Пелистер. Да ги поздравиме!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here