БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нова серија сателити „старлинк“ вечерва можеше јасно да се види како поминува и на небото над Битола.

Видео испратено од Џоле Трајчевски

За сателитите повеќе ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here