БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нов DIY видео прoект на каналот на битолчанецот Дејан Киревски …

Машина за печење кокошки, прасиња, јагниња и друго која работи на 12 волти.

Може да се користи сегаде на секое место не зафаќа голем простор, се расклопува многу брзо навистина практична …

Доколку ви се допаѓа ова видео стиснете Like Share and Subscribe !!!

Mr. DK DIY

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here