БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Така се пееше на прославата синоќа. За гордоста наша, Битола, нејзиниот тим Пелистер, од неуморните Чкембари до касните утрински саати. Во очекување на официјално видео од нашата реномирана Тера телевизија ќе се послужиме со кратки видеа од нашите битолчани. Доколку имате и вие нешто слободно пуштете ни. Сето ова заеднички го правиме само за еден тим, само за еден град, само за Пелистер и за Битола!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here