БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ретко видео од далечната 1995 г. кога Анета Молика на 12 години со толчник за лук ја започнуваше нејзината музичка кариера.

Да ја поздравиме… 😉

Извор ТУКА

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here