Ретка фотографија од Дедо Мраз кој доделува подароци по повод доаѓањето на Новата година. Фотографијата датира од 1920 г. и е фотографирана во Домот за сирачиња во Битола.

Извор Битола стари фотографии

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here