Денес, јавноста имаше шанса да го види новиот реновиран акушерски оддел на Гинекологија при Клиничката болница Д-р Трифун Пановски во Битола. Овој проект е иницијатива на Минт Финтек групација и доказ за нивната посветеност за здравјето на заедницата.

Реновирањето го трансформира гинеколошкиот оддел во современ простор обезбедувајќи им на жените да добијат највисок стандард на нега во удобно и модерно опкружување. Самиот придонес во овој проект ја одразува посветеноста за поддршка на виталните здравствени услуги и подобрување на животот на жителите нашата заедница.